1-op-1-sessies

Inner Peace-sessie

1-op-1 Inner Peace-sessie

Dorien biedt je in een persoonlijke 1-op-1-sessie haar jarenlange ervaring en praktische kennis van westerse en oosterse methoden en wijsheid aan. 

Ze is een luisterend oor, geeft je praktische tips, persoonlijke feedback, krachtige inspiratie en liefdevolle zorg zodat je een natuurlijke rust en kracht kunt ontwikkelen en ervaren in je dagelijkse leven.

Een Inner Peace-sessie duurt 1,5 uur. Hierna heb je meer focus op je pad en kun je direct vol energie aan de slag.

Ayurvedische Abyanga Ontspanningsmassage

Tijdens deze Abyanga-massage past Dorien zich aan jou aan met haar intuïtie en energie. Je kunt volledig ontvangen en loslaten. Je komt in een diepere staat van ontspanning en bewustzijn. Je wordt laag voor laag afgepeld.

De massage heeft een helende werking. Je voelt misschien meer ruimte voor onbewuste spanningen, de drukte in je hoofd kalmeert en je emoties verzachten. Het helpt je om dieper in je gevoel te komen en de subtiele intelligentie van je lichaam te ervaren.

In Ayurveda is je fysieke lichaam een essentieel onderdeel van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De behandeling zorgt voor diepere (spier)ontspanning en stimuleert het zelfreinigend vermogen van je lichaam. Je vermoeidheid verdwijnt, je immuniteit wordt versterkt en het verouderingsproces vertraagt.

Na de behandeling kun je blijven rusten en genieten van een kopje kruidenthee. Vooraf neemt Dorien de tijd voor een kort gesprek.

60 minuten: € 120  |  90 minuten: € 150  |  120 minuten: € 195

Workshop- en cursusagenda