Ayurvedische Massage Behandeling

Ayurvedische Behandeling

Balance your body

Geef je lichaam de ruimte

Tijdens deze Ayurvedische Abyanga ontspanningsmassage past Dorien zich aan jou aan met haar intuïtie en energie. Je kunt volledig ontvangen en loslaten. Je komt in een diepere staat van ontspanning en bewustzijn. Je wordt laag voor laag afgepeld.

De massage heeft een helende werking. Je voelt misschien meer ruimte voor onbewuste spanningen, de drukte in je hoofd kalmeert en je emoties verzachten. Het helpt je om dieper in je gevoel te komen en de subtiele intelligentie van je lichaam te ervaren.

In Ayurveda is je fysieke lichaam een essentieel onderdeel van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De behandeling zorgt voor diepere (spier)ontspanning en stimuleert het zelfreinigend vermogen van je lichaam.

Je vermoeidheid verdwijnt, je immuniteit wordt versterkt en het verouderingsproces vertraagt.

Na de behandeling kun je blijven rusten en genieten van een kopje kruidenthee. Vooraf neemt Dorien de tijd voor een kort gesprek.

Investeer in je lichaam en je geest en verbeter je levenskwaliteit

Abyanga-massage is een van de veelbesproken massagetechnieken uit de Ayurveda waarbij we met natuurzuivere en heerlijk warme geurende oliën je hele lichaam masseren. Die techniek wordt ook wel snehana genoemd, dat ‘liefde’ betekent. Masseren is liefde voor het lichaam en het leven zelf. Deze massage werkt verstillend op lichaam en geest.

De behandeling die Dorien geeft is niet zomaar een Ayurvedische massage. De massages hebben een diep ontspannende werking waarbij je intense rust en stilte kan ervaren. Je keert weer terug in je eigen lichaam zodat je jezelf kunt gronden. De behandeling heeft een helende werking door de intentie en intuïtie die Dorien meeneemt vanuit haar hart en haar handen.

60 minuten: € 120  |  90 minuten: € 150  |  120 minuten: € 195

Binnen 24 uur voor de behandeling afzeggen betekent dat wij helaas 50% van de totaalprijs in rekening moeten brengen.

“Wanneer je op mijn behandeltafel ligt, voel je direct ontspanning. Ik dek je toe met warme handdoeken. De zachte gevarieerde muziek is rustgevend voor de ziel. Ik pas me aan aan jou met mijn intuïtie en energie. Je mag helemaal ontvangen en loslaten.

Door de opbouw van de en de afstemming op jouw lichamelijke energie, kunnen je oppervlakkige spanningslagen smelten en kom je in een diepere staat van ontspanning en bewustzijn. Laagje voor laagje word je afgepeld.

Anderhalf uur lang geef ik je onafgebroken mijn volledige aandacht en verzorging. Mijn handen houden je letterlijk en figuurlijk anderhalf uur vast, zonder pauze. Je voelt je omhuld door de olie. Deze voedt, beschermt en heelt.

De massage heeft een helende werking. Misschien voel je een shift in je systeem, geef je onbewuste spanningen de ruimte, kan het geroezemoes in je geest tot rust komen en verzachten je emoties.

Mijn massagebehandelingen helpen je om dieper bij je gevoel te komen, zodat je de subtiele intelligentie van jouw lichaam kan ervaren.

De behandeling brengt je bewustzijn naar elke cel van je lichaam. Je HELE lichaam is voelbaar. Je komt terug bij heelheid. Je kan weer wonen in je fysieke huis. Waar je lichaam en je geest achter elkaar aan renden, worden ze nu weer één.

Na de behandeling lig je in stilte om na te voelen. Zo wordt de behandeling dieper geïntegreerd in je bewustzijn en kom je ook weer in aanraking met de subtiele lagen van je gevoel. Je vertoeft in diepe stilte.

Wanneer ik je weer ‘wakker kom maken’, adem je in en uit en herinner je dat jouw in- en uitademing de natuurlijk stroom van het ontvangen en loslaten is die je je mag blijven herinneren wanneer je weer naar huis gaat.”

Deze Ayurvedische massage is een liefdevol cadeau aan jezelf

Als je in balans bent, leg je een duurzame basis voor volledig fysiek en geestelijk welzijn, natuurlijke schoonheid en een goede gezondheid. 

De behandeling beschermt je tegen schadelijke invloeden van buitenaf, geeft een diepere ontspanning en rust en stimuleert het zelfreinigend vermogen van je lichaam. 

De massages bevorderen de ontspanning van je spieren, nemen vermoeidheid weg, verhogen de immuniteit en vertragen het ouderdomsproces. 

Ayurvedische behandelingen worden in liefde en rust uitgevoerd.    

Over Ayurveda

Ayurveda betekent ‘kennis van het leven’. Het heeft haar wortels in de Indiase vedische beschaving, zo’n 5000 jaar geleden. Ayurveda wordt gezien als het oudste en meest omvattende gezondheidssysteem ter wereld. De allesomvattende zienswijze van Ayurveda krijgt alom erkenning, ook van de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie. 

Het geheim van het succes schuilt in eenvoud, natuurlijkheid en effectiviteit: volgens Ayurveda is een duurzaam innerlijk evenwicht de basis voor volkomen welzijn, natuurlijke schoonheid en een goede gezondheid. Ayurveda werkt preventief, maar geeft wel handvatten voor de behandeling van chronische ziekten en andere problemen. Zij legt daarbij nadruk op het versterken van het zelf genezend vermogen en op de eenheid van lichaam, geest en ziel.

Elk onderdeel van het universum maakt deel uit van één groot en dynamisch geheel. De kosmos is opgebouwd uit de elementen aarde, water, vuur, lucht en ruimte. Deze vijf elementen vormen de grondslag van al het leven, dus ook van de mens. 

Ayurveda richt zich op balanceren van de dosha’s (de drie lichaam-geestconstituties Vata, Pitta en Kapha).