Live Evenementen

09

sep'21

Workshop/Yogaserie | De 7 Spirituele Wetten van Yoga (live)

Het ‘7 Spirituele Wetten van Yoga’-programma combineert de kunst van hatha yoga met de principes van de ‘7 Spirituele Wetten van Succes’ van Dr. Deepak Chopra. Dit bewustzijnsprogramma is een unieke ervaring door de combinatie van ontspanningstechnieken (meditatie), yogaoefeningen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama), helende klanken (mantra’s), oefeningen voor het opwekken van …

Read More

16

jun'21

Yoga- Meditatielessen

Bij de beoefening van yoga en meditatie staat de eigen ervaring centraal, zonder competitie met jezelf of met anderen. Yoga is niet alleen iets wát je doet, maar ook hóe je het doet. Je kunt bij Dorien groepslessen volgen, maar ook een privéles boeken of een yoga-meditatieworkshop volgen. 

Read More

16

jun'21

Yogaserie | Synchronisch leven

Dit yoga-meditatie programma is gebaseerd op het boek van Dr. Deepak Chopra, ‘Synchronisch leven’. Dorien (erkend Chopra trainer) heeft de 7 principes van synchronische leven samengevoegd met de kunst van yoga-meditatie-sutra’s.
7 lessen vanaf maandag 1 november 2021 van 19.00- 20.30 uur. 

Read More

15

jun'21

Workshop/Serie | Primordial Sound Meditatie – oerklankmeditatie

Uit onderzoek blijkt dat meditatie bijdraagt aan het verminderen van stress, het bereiken van diepe ontspanning en een diepe staat van rust. Ontdek de stilte waarin je innerlijke rust vindt en hernieuwde energie om de dagelijkse uitdagingen in het leven aan te kunnen. Inclusief lunch, werkboek en cd.

Read More

15

jun'21

Workshop/Yogaserie | Open the Wisdom of the Heart

Wisdom of the heart yoga-meditatie programma, 7 maandagavonden van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Read More

Informatie Yogalessen

Copyright © 2021 DvN - Alle rechten voorbehouden