WORKSHOP | Doelen en intenties

Tijd evenement:

Locatie evenement:

Heart House

Geef vleugels aan je leven

Workshop met Dorien van Nieukerken en Menno Molendijk

Dit is een unieke middag die je leven kan veranderen. Werk aan je doelen in een veilige en inspirerende omgeving. Ontdek ongekende bronnen in jezelf.

Hoe heb je de afgelopen periode in je leven ervaren? Waar ben je dankbaar voor? Welke wegen heb je gelopen? Wat kun je daarvan leren? Wat wil je loslaten? Wat wil je verwelkomen in je leven?

Door specifiek je toekomst vorm te geven vanuit je diepste intenties, open je nieuwe mogelijkheden om je dromen te manifesteren. Door verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen vergroot je je persoonlijk leiderschap en ervaar je meer vervulling in je leven.

“ Je bent wat je diepe, inspirerende verlangen is. Zoals uw wens is, zal uw wil zijn. Zoals uw wil is, zo zullen uw daden zijn. Zoals je daden zijn, zo zal je lot zijn.’

Upanishads

De prijs voor deze workshop is inclusief koffie, thee, sap, healthy snacks.

Dorien van Nieukerken was al op jonge leeftijd toegewijd aan haar yoga-meditatiebeoefening. Haar interesse in mystiek, menselijke behoeften en persoonlijke ontwikkeling is sindsdien alleen maar toegenomen. Ze is dit voor zichzelf en voor anderen blijven onderzoeken. Dorien combineert wijsheid, ervaring en diepte van het innerlijk leven met artistieke en creatieve uitingsvormen als zingen, dansen en schrijven. Ze zoekt de stilte en expressie in haar leven als twee vormen van dat ene onderliggende energieveld van het bestaan. Met passie, humor, compassie en gevoeligheid bewandelt ze het pad met een open geest en een open hart. Met haar positieve levenshouding ziet zij altijd mogelijkheden en oplossingen. Inmiddels is zij oprichter van twee welzijnscentra (Heart to Heart en Heart House Bussum) en heeft zij vele organisaties, teams en mensen begeleid en geïnspireerd. Ze is gedreven om haar community uit te breiden waarin verbinding, groei en leven in liefde centraal staan.

Dorien bewondert het potentieel en de schoonheid dat in ieder mens aanwezig zijn, zichtbaar en onzichtbaar.

Menno Molendijk is socioloog, bestuurskundige, coach en organisatieadviseur. De afgelopen 30 jaar heeft hij met tal van mensen in organisaties en overheden gewerkt op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Al sinds jonge leeftijd verdiept hij zich in aspecten van mannelijke en vrouwelijke energie, kwaliteiten en talenten en combineert dit met elementen uit de boven- en onderstroom. Hij ontwikkelde concepten op het gebied van sociale innovatie, schreef twee boeken over leiderschap en koppelt dit aan gedrag in de dagelijkse praktijk. Hij heeft een gezonde aversie tegen plannenmakerij die zelden wordt uitgevoerd.

Menno is zeer ervaren als begeleider van groepen en is gedreven om jou je potentieel te laten ervaren. Verwacht een combinatie van humor (‘fun makes it run’), werkelijke diepgang en versnelling in de zoektocht naar onontgonnen delen van jezelf. Niets moet en alles mag. Menno is permanent ‘under construction’.

Sorry, Event Expired

Locatie evenement: