WORKSHOP | Inspire your destiny

Tijd evenement:

Locatie evenement:

Heart House

Voor jongvolwassenen (18-26 jaar): werk gericht aan je toekomst!

Hoe hou jij je staande in deze veranderende wereld? Ben je op zoek naar kansen in deze turbulente tijd? Vind je het soms moeilijk om mensen zoals jij te ontmoeten? Wil je meer uit je leven halen? Heb je vragen waar je antwoord op wilt krijgen? Heb je inspiratie nodig?

Dan is deze avond voor jou!

In deze interactieve en dynamische avond ga je met elkaar aan de slag en krijg je praktische tips en inspiratie die je direct kunt toepassen in jouw leven. Schrijf je in, ook je vrienden zijn welkom!

Begeleiders van deze avond zijn Menno Molendijk (trainer/coach en vader van 3 dochters) en Dorien van Nieukerken (yoga meditatiedocent en moeder van 2 jongvolwassenen).

Dorien van Nieukerken was al op jonge leeftijd toegewijd aan haar yoga-meditatiebeoefening. Haar interesse in mystiek, menselijke behoeften en persoonlijke ontwikkeling is sindsdien alleen maar toegenomen. Ze is dit voor zichzelf en voor anderen blijven onderzoeken. Dorien combineert wijsheid, ervaring en diepte van het innerlijk leven met artistieke en creatieve uitingsvormen als zingen, dansen en schrijven. Ze zoekt de stilte en expressie in haar leven als twee vormen van dat ene onderliggende energieveld van het bestaan. Met passie, humor, compassie en gevoeligheid bewandelt ze het pad met een open geest en een open hart. Met haar positieve levenshouding ziet zij altijd mogelijkheden en oplossingen. Inmiddels is zij oprichter van twee welzijnscentra (Heart to Heart en Heart House Bussum) en heeft zij vele organisaties, teams en mensen begeleid en geïnspireerd. Ze is gedreven om haar community uit te breiden waarin verbinding, groei en leven in liefde centraal staan.

Dorien bewondert het potentieel en de schoonheid dat in ieder mens aanwezig zijn, zichtbaar en onzichtbaar.

Menno Molendijk is socioloog, bestuurskundige, coach en organisatieadviseur. De afgelopen 30 jaar heeft hij met tal van mensen in organisaties en overheden gewerkt op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Al sinds jonge leeftijd verdiept hij zich in aspecten van mannelijke en vrouwelijke energie, kwaliteiten en talenten en combineert dit met elementen uit de boven- en onderstroom. Hij ontwikkelde concepten op het gebied van sociale innovatie, schreef twee boeken over leiderschap en koppelt dit aan gedrag in de dagelijkse praktijk. Hij heeft een gezonde aversie tegen plannenmakerij die zelden wordt uitgevoerd.

Menno is zeer ervaren als begeleider van groepen en is gedreven om jou je potentieel te laten ervaren. Verwacht een combinatie van humor (‘fun makes it run’), werkelijke diepgang en versnelling in de zoektocht naar onontgonnen delen van jezelf. Niets moet en alles mag. Menno is permanent ‘under construction’.

Aanmelden:

Ticket Type:

47 Left:
Hoeveelheid tickets:
Prijs per ticket: 10.00
Hoeveelheid: Totaal

Locatie evenement:

Total Seats: 50 (47 Left:)
  • Heart House
  • Huizerweg 54