Inner Peace Sessie

Inner Peace Sessie

Balans in jezelf

Geef je zelf de ruimte

Heb je behoefte aan een holistische ondersteuning op je pad naar welzijn? Ben je op zoek naar meer balans, energie of innerlijke rust?

Dorien biedt je in een persoonlijke sessie haar jarenlange ervaring en praktische kennis van westerse en oosterse methodieken en wijsheden aan. Ze is een luisterend oor, geeft je praktische tips, persoonlijke feedback, krachtige inspiratie en liefdevolle zorg zodat jij een natuurlijke rust en kracht in je dagelijks leven kunt ontwikkelen en ervaren.

“Graag neem ik je mee op een reis terug naar je levensessentie. In een persoonlijke sessie stem ik mijn expertise helemaal af op jouw behoefte. Grote kans dat we in een paar sessies diep in gesprek gaan, maar ook praktische specifieke yoga- en meditatieoefeningen doen voor een evenwichtige lichaam-geestrelatie. Je persoonlijke reis ondersteun ik met Ayurvedische behandelingen zodat je diepe spanningen los kunt laten.”

Een Inner Peace-sessie duurt 1,5 uur. Hierna zal je meer focus hebben op je pad en vol energie direct aan de slag willen en kunnen. De investering in jezelf bedraagt € 150,-. Neem contact op voor een afspraak.