Online cursussen

Een schat aan kennis

In deze online cursussen vind je de ruim 30 jaar ervaring, kennis en wijsheid van Dorien gebundeld in verschillende thema’s. De inhoud van de cursussen komt deels overeen met de live-lessen die zij regelmatig in Heart to Heart Centrum geeft, waaronder enkele Chopra-lesprogramma’s.

De online cursussen stellen je in staat om in je eigen tempo en op je eigen manier je de kennis en ervaring van Dorien eigen te maken. 
Je kunt het cursusmateriaal natuurlijk ook teruglezen en -kijken wanneer jij dat wilt.

 

Volg je cursus

Meditation Teacher Training

Welcome to this Meditation Teacher Training. A substantive and practical training for (yoga) teachers, coaches, therapists, trainers and those who want to delve into meditation in the broadest sense of the word. I am happy to welcome you to this unique training.

7 Spirituele Wetten van Yoga

Integreer de essentie van yoga in het dagelijks leven Het ‘7 Spirituele Wetten van Yoga’-programma combineert de kunst van hatha yoga met de principes van de ‘7 Spirituele Wetten van Succes’ van Dr. Deepak Chopra. Dit bewustzijnsprogramma is een unieke ervaring

Primordial Sound Meditation

Ontdek de stilte waarin je innerlijke rust vindt en hernieuwde energie om de dagelijkse uitdagingen in het leven aan te kunnen. Oerklank-meditatie neemt je mee op een pad dat leidt tot vervulling, helderheid, energie, geluk en welzijn en kan in een cursus van 4 sessies

Reis door de 7 Chakra's

iedere les krijg je uitleg over één van de zeven chakra’s. Je doet (yoga)oefeningen voor het activeren/balanceren van die chakra, meditaties, visualisaties en ontspanning.Wil je voor je aan deze chakra-reis begint eerst meer weten over de chakra’s?