Oproep: open je hart!

Ik wil mijn persoonlijke bezorgdheid uiten. Nu 2020 definitief achter ons ligt hebben we dringend behoefte aan een nieuw jaar waarin LIEFDE centraal staat.

De coronapandemie heeft gezorgd voor menselijke schraalheid. Zonder aanraking, warmte, een omhelzing of verbinding raken we als mens gestresst, eenzaam en depressief. We verharden, oordelen sneller en nemen standpunten in. Daardoor raken we nóg verder van elkaar verwijderd, terwijl we eigenlijk hunkeren naar de vrijheid om elkaar weer onbekommerd lief te hebben, zonder bang te zijn voor de gevolgen voor elkaars gezondheid.

Ik doe een urgent beroep op de kracht van je hart. 

Neem het heft in eigen hand en voel de helende kracht van je hart. Liefde breekt door alle muren van negativiteit, frustratie, boosheid en passiviteit. Het brengt weer licht in de ogen van degenen die het hart hard nodig hebben, het schenkt nieuwe veerkracht en het geeft weer vertrouwen in de toekomst. Doordat alles verbonden is met elkaar zijn we zelf de sleutel tot ons geluk. Wat je belangeloos geeft komt je op verschillende manieren vanzelf weer tegemoet. Be the love you want to feel in the world. Dus wees lief voor jezelf en voor anderen, de wereld heeft je nodig!

OPEN JE HART EN VOED HET ENERGETISCHE HART-VELD VAN JEZELF EN VAN DE WERELD. HEART TO HEART IN ACTIE: WEES, SPREEK, GEEF, BEWEEG LIEFDE!

Je kunt dit doen door:

Sadhana

Je persoonlijke spirituele beoefening. Vergroot je bewustzijn en balanceer je lichaam en geest met bijvoorbeeld yoga en meditatie.

Sangha

Een community te creëren van mensen die willen helen, elkaar willen ondersteunen en elkaar oprecht willen helpen. 

Seva

Onvoorwaardelijk goed te doen voor anderen, zonder oordelen en verwachtingen.

KOM OOK IN ACTIE, OPEN JE HART!

Met liefde,

Dorien

21/07/2021