Testimonials


Ik ken Dorien al 30 jaar. Ze is een mooie, pure ziel met een warm hart voor iedereen. Ze heeft hoge waarden hoog in het vaandel staan ​​en ik bewonder haar integriteit. Doriens yogacentrum Heart to Heart in Huizen is een prachtige en liefdevolle plek om lichaam, ziel en geest …

Read more

Liesbeth Bakker Owner at Bliz Events & Bliz Wellness

Ik ken Dorien sinds 2008 onder meer als een originele denker, filosoof en “life experience” coach met een scherp oog voor waar en wanneer iemand begeleiding nodig heeft. Ze is een hartelijke persoon, geestig, gedreven, professioneel en heeft een hoog niveau van integriteit. Ik ben erg dankbaar dat ze veel …

Read more

Jeroen M. Tielman Founder and Managing Partner at QStone Capital

Na een bijeenkomst bij Dorien is mijn innerlijke rust versterkt. Ik kan daarna beter in contact blijven met mijn zuivere energie en kracht. Dit helpt mij om oordelen en overtuigingen bij mezelf te verzachten en samenwerking met anderen daarna vloeiender te laten verlopen.

Read more

Duck Ijntema IJntema Consultancy, coach voor teams in verandering

Dorien weet alleen al door haar sprankelende uitstraling je te overtuigen hoe je vitaler in het leven kunt staan. Daarnaast weet ze op een prettige (no nonsens) manier helder haar boodschap over te brengen die je inspireert tot leiderschap over je eigen leven en aanzet tot verandering.

Read more

Linda Dronkers-Steijn Manager Intensieve Begeleiding Rabobank

Wij werken altijd heel fijn samen met Dorien. Zo hebben we samen een hele mooie online training gemaakt, De 7 spirituele wetten van yoga. Daar zijn we heel trots op.

Read more

Heleen Peverelli Hoofdredacteur Yoga Magazine

Ik heb Dorien jaren geleden leren kennen tijdens de verschillende optredens in diverse John de Mol-Wentink evenementen. Ze is een persoonlijkheid en staat altijd voor kwaliteit. Representatief en een zeer prettig persoon Ik verheug me altijd als ik weer met haar MAG werken.

Read more

Jean Pierre Carlier Jeanpierre Carlier Productions BV