Ondernemer
met een missie

Het hart staat centraal

“Ik gebruik mijn hart als inspiratie-instrument om het hart van de ander te raken. Mijn missie is om mensen en de organisaties waarin zij werkzaam zijn te helpen meer in balans te komen. Zo bevorder je geluk, tevredenheid en openheid zowel thuis als op de werkvloer.

Een prachtig cadeau van mij aan jou. 

Ik put uit mijn jarenlange ervaring en kennis van verschillende methoden en elke sessie is maatwerk, maar het hart staat voor mij zowel persoonlijk als zakelijk altijd centraal.”

Samen ondernemen?

In lijn met mijn huidige praktijk help ik ook graag andere ondernemers om met mijn creatieve en holistische invalshoek diensten, producten of het welzijn van medewerkers te verbeteren. Wil je iets samen ondernemen? Je kunt altijd contact met me opnemen!

Hartegroet,

Ondernemer

Voor mij is de essentie van ondernemen iets van schoonheid te creëren voor de mensen om mij heen. Of het nu gaat om een groot project, waar het menselijk welzijn centraal staat of om de beleving van de kleine menselijke dingen in het leven. Vanaf mijn achttiende heb ik altijd als zelfstandige gewerkt en mijn visie op het leven, werk, de mens en zijn/haar omgeving gevolgd.

De namen van mijn organisaties Heart to Heart en Heart House geven weer wat ik in mijn werk tot uitdrukking wil brengen en sluiten aan bij mijn missie.

Dagelijks houd ik mij bezig met het managen van mijn ondernemingen. In de zomer van 2016 opende Heart House, een prachtig pand van 2.500 m², haar deuren. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid: een plek creëren om mensen onder één dak samen te brengen waarbij welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Trainer

Mensen maken een organisatie. Mijn trainingen zorgen voor een gezonde, veerkrachtige werkcultuur en geven je werknemers een lifestyle die hen in balans brengt en houdt. Beter voor je werknemers en uiteindelijk beter voor je organisatie.

Mindful leven & werken geeft werknemers een lifestyle die de balans tussen privé en werkvloer waarborgt. Met als gevolg een hoger rendement voor het bedrijf en een prettige werksfeer.

Samen met mijn team begeleidde ik de afgelopen jaren meer dan 5.000 mensen naar een hoger welzijn en betere balans. 

Wil je dit ook voor jouw organisatie? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Spreker

Wanneer je mij uitnodigt om te spreken voor jouw bedrijf, team, groep of organisatie, mag je verwachten dat de toehoorders daarna niet alleen vol inspiratie zijn, maar ook stof meegekregen hebben om over na te denken.

Met beide benen op de grond, vol frisheid en humor breng ik graag werelden samen. Ons realistische bestaan met de uitdagingen van alle dag en een breed spiritueel holistisch perspectief. Onze innerlijke wereld en onze uiterlijke, succes versus geluk, yoga op de mat en yoga van de mat, stress en ontspanning.
Ik spreek met passie en diepte over de onderwerpen waar ik mijn expertise van heb gemaakt: mindful leven en werken, stress management, bezieling, compassie, communicatie en innerlijk leiderschap.

Een bijzondere opdracht kreeg ik van Rituals om hun limited edition kerst line ‘Ritual of Light’ te lanceren voor alle internationale managers. Ik ontwikkelde hiervoor een presentatie over ‘de rituelen van het licht’. Daarna bedacht ik een praktisch ritueel hoe de consument deze producten kan gebruiken.

Ook doet Rituals regelmatig een beroep op mij als expert op het gebied van Ayurveda. Ik adviseerde bij de ontwikkeling van de Ayurvedische oliën en schreef mee aan het promotiemateriaal voor de ‘self abyanga’ olien. Daarnaast maakte ik een aantal instructiefilms voor het online trainingsprogramma van Rituals.

Mijn boek Soul-Mirror heeft ervoor gezorgd dat ik regelmatig voor een lezing wordt gevraagd om te praten over ‘de ogen als spiegel van de ziel’. Deze lezing gaat over verbinding, communicatie en compassie. Op mijn lijf geschreven. En een nieuwe invalshoek op het gebied van communicatie.

Schrijver

Het begon als kind, ik schreef dagboeken vol. Over mijn gevoelens en ervaringen, over het leven en de wijsheden die ik opdeed en de ervaringen die me wakker schudden.

Mijn gedachten toevertrouwen aan papier gaf structuur aan mijn denken. En bleken verhelderend en inspirerend voor anderen te zijn.

In meer dan 30 jaar als ondernemer en trainer in mindfulness en yoga heb ik diverse columns geschreven voor magazines als Happinez en Yoga Magazine. Ook ben ik geïnterviewd door JAN, Quote, Cosmopolitan, Gooische blad, Paravisie en diverse andere bladen.


Boek Soul-Mirror

In december 2013 kwam mijn eerste boek uit: Soul-Mirror, met een aanbeveling van Deepak Chopra.

In het essay schrijf ik over de symbolische, zintuigelijke en geestelijke betekenis van het ‘oog en over zien’. Ik geef bespiegelingen, reflecties, quotes en oefeningen voor verbinding en communicatie.

Het essay leert je ogen en hart op verfrissende manier te openen en opnieuw zonder vooroordelen te ‘zien’.

De Soul-Mirror is uitgegeven als luxe box, en bestaat uit het essay met spiegel samen in een fraaie verpakking.

Co-founder Heart House Bussum

Het hart is de essentie van ons bestaan. Een goed werkend hart is de stuwende kracht van ons potentieel, in de ruimste zin van de betekenis. Heart House is een verzamelpand waar bezoekers en bedrijven, visie en spirit, docenten en coaches samen komen. Ieder met een eigen concept en in een eigen ruimte, maar met één gezamenlijk doel: met open mind en bezieling streven naar een bewuste, verantwoorde, veilige en vooral prettige wereld.

Deelnemende bedrijven, coaches en docenten

De bedrijven, docenten en coaches die verbonden zijn aan het Heart House bieden met hun diensten, trainingen en producten allemaal een uniek bijdrage aan ons welzijn, zowel op persoonlijk en zakelijk vlak als op breder niveau. 

Ondernemen en trainen met open mind

Onder ons dak vind je naast bedrijven die eerlijke producten en diensten aanbieden, erkende coaches en opleiders die je begeleiden bij persoonlijke of zakelijke groei. Op de eerste verdieping vind je het Heart tot Heart Centrum voor Welzijn en Inspiratie. In dit centrum kun je terecht voor yoga, meditatie, healing, massages en Ayurvedische behandelingen.